Dét skal du huske at opdatere på din hjemmeside

Det er vigtigt at holde sin hjemmeside opdateret. Både for at have en god brugerrejse gennem hjemmesiden, men også for at styrke din troværdighed over for kunderne. Det kan nemlig skræmme rigtigt mange potentielle kunder væk fra din virksomhed, hvis ikke hjemmesiden spiller, som den skal. Derfor har vi kigget nærmere på nogle af de elementer, som du skal være opmærksom på, når du har din egen hjemmeside. Om du har en webshop eller en regulær hjemmeside, så er det her rigtigt gode tips til de fleste typer af virksomheder. Så læs med her eller find en af vores andre artikler om hjemmesider og online markedsføring.

Brugervenlighed

Brugervenlighed er et ufatteligt bredt begreb, der kan dække over mange ting, når det kommer til hjemmesider. Her handler det dog helt konkret om brugerrejsen. Sæt dig ned med din hjemmeside og lad som om, at du er ny bruger. Er det nemt at sende rundt brugeren til de steder, hvor de gerne vil hen? Alternativt kan det også være, at du har stirret dig blind på din egen hjemmeside. Her kan det være en god idé at lade nogle forsøgspersoner teste den af. På den måde kan du få en uvildig vurdering af din hjemmeside.

Artikler

Det kan være en rigtig god idé at lave opdateringer med artikler jævnligt. Det kan være noget om, hvad der sker af nyt i virksomheden, arbejdsprocesser, nye produkter eller nye medarbejdere. Det kan nemlig vise, at du er aktiv på din hjemmeside. Er du i tvil om, hvilken software du skal bruge på hjemmesiden? Lige nu trender restaurant software med online menukort. Det kan fås helt gratis gennem sweep, hvor man kan oprette sin virksomhed, og så kan brugerne nemt få et online menukort.

Design

Designet af hjemmesiden er helt essentielt for brugeroplevelsen. Man kan gøre ufatteligt mange forskellige ting for at optimere sin hjemmeside. Det er både at tænke i farveskemaer, F-design og store synlige call-to-actions. Det er altså alt sammen vigtigt for, at kunden får en god og professionel oplevelse, når det første, de møder, er hjemmesiden. En god idé at kan være at tage fat i en ekstern konsulent, der kan se på hjemmesiden med nye øjne og komme med idéer til optimering af designet. Alternativt kan du også finde inspiration i en af vores andre artikler, hvor vi går mere i dybden med designet af din hjemmeside, så den bare spiller max.