Online behandling

Flere og flere vælger digital/online behandling

Har du selv, eller har nogen som du har nær et problem med indtagelse af alkohol? Så er det vigtigt, at der bliver kigget indad og bliver erkendt et problem, så du kan få hjælp. Et alkohol problem kan være på baggrund af mange forskellige scenarier. Det kan være hvis du drikker for at klare dig i gennem hverdagen, eller hvis du drikker for at undgå stress. Det kan også være, hvis du simpelthen er afhængig, og har brug for at føle ruset efter en stor alkohol indtagelse. Uanset situationen så er det vigtigt, at der bliver prioriteret at komme i behandling. Og hvis du i forvejen har en travl hverdag, så kan det være svært at finde tiden til det. Derfor er det muligt at få en online alkoholbehandling, så du lige netop kan finde tiden til at prioritere kampen mod alkoholmisbruget.

Fleksibel løsninger så du kan komme i gang

Der kan være mange forhindringer i at møde op på behandlingscenteret. Og det går ikke, når det for mange i forvejen kan være rigtig svært at komme i gang med en behandling. Det kan eksempelvis være der er for langt til behandlingscenteret, eller du har lange arbejdstimer. Derfor skal det være muligt at få det hele til at fungere, så du kan komme i gang med at stoppe dit alkohol misbrug. Der er også nogen, som føler sig mere trygge ved at sidde i sit eget hjem og modtage behandlingerne. Det skal der selvfølgelig også være plads til.

Samme behandling som på centeret

Hvis du vælger den digitale/online behandling, så vil du modtage samme behandling, som hvis du mødte op på behandlingscenteret. Du vil blive klædt på med en række værktøjer, som skal hjælpe dig med at håndtere dit liv, dine forhold, dit arbejde enten med et kontrolleret forhold til alkohol eller helt uden. Så hvis du har en tendens til at drikke en smule for meget, så skal du gøre dig selv en tjeneste og opsøge professionel hjælp.

Hvornår er det et alkoholmisbrug?

Ifølge Sundhedsstyrelsen er der en høj risiko for at blive syg grundet alkohol, hvis du som kvinde drikker mere end 14 genstande om ugen. Som mand hvis du drikker mere end 21 genstande om ugen. Alt over disse grænser er sundhedsskadende, så det anbefales på det kraftigste at holde sig til dette. Hvis du over en længere strækning har haft et forbrug over det anbefalede, og ikke har gjort noget for at formindske det, så er der tale om et alkoholmisbrug.